Hoogwaardige appartementen in project Rixvonder
Leuven

Algemene informatie

Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping telt twee slaapkamers en is zonder opstap voor elke bewoner toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De bovengelegen appartementen met drie slaapkamers en ruime leefruimtes zijn geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping beschikt over een eigen tuin met terras. De bovengelegen appartementen hebben een ruim terras waar u kan ontspannen met de nodige privacy. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

De penthouse heeft een private garage op de begane grond, naast de gemeenschappelijke inkomhal. De vier overige appartementen hebben een ruime garagebox achteraan op het perceel.

Rustig wonen en toch genieten van alle troeven die de stad te bieden heeft? Dat doet u in residentie Rixvonder. Winkels, scholen, station, horeca en verschillende campussen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook voor UZ Leuven, Imec en de autosnelweg vormt Rixvonder de perfecte uitvalsbasis.

Heb je interesse in dit project, of wens je meer informatie, zoals bijvoorbeeld het lastenboek, te ontvangen? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Opties

Types

Model Opp. Terras Slpk. Prijs
Geen resultaten
Appartement met 2 slaapkamers 103 m² Ja 2 Verkocht
Appartement met 3 slaapkamers 123 m² 14 m² 3 Verkocht
Appartement met 3 slaapkamers 123 m² 14 m² 3 Verkocht
Appartement met 3 slaapkamers 123 m² 14 m² 3 Verkocht
Penthouse 123 m² 14 m² 1 Verkocht

Kenmerken

Prijs vanaf:€ 415 000
Units:5
Reeds verkocht:100 %

Volg ons

Delen op