Sint-Agatha-Rode - Verkocht

Kenmerken

Adres:Sint-Agatha-Rode
Prijs:Verkocht
Woon opp.:202 m²
Slaapkamers:4 (14.88 m², 13.38 m², 22.4 m², 12.74 m²)
Kelder:Ja
EPC E-peil:29,00
: Neen

Algemene informatie

Deze halfopen nieuwbouwwoning werd zeer hoogwaardig afgewerkt en biedt u een ongeëvenaard gevoel van ruimte en luxe. De rustige ligging, hoge afwerkingsgraad, perfecte oriëntatie van het perceel alsook de technische snufjes zijn maar enkele troeven van dit uniek project.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een inkomhal met ingebouwde vestiaire en apart toilet. Bij het binnentreden van de leefruimte met open hyper geïnstalleerde keuken waant u zich in een andere wereld. Het zicht op de tuin en achtergelegen velden alsook de grote raampartijen vormen hier het perfecte huwelijk! Via de leefruimte heeft men onmiddellijke toegang tot het zonneterras waar het heerlijk vertoeven is. Alsook bevindt zich op deze verdieping een aparte bureauruimte en praktische keukenberging.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de master bedroom voorzien van kwaliteitsvolle inmaakkasten en douchekamer, alsook is deze kamer uitgerust met een zeer groot raam met prachtig vergezicht. Tevens zijn er op dit verdiep een tweede, derde en vierde slaapkamer. Alsook een tweede badkamer met douche en ligbad, alsook een apart toilet. Twee slaapkamers hebben toegang tot het ruime terras met zicht op de onderhoudsvriendelijke en omheinde tuin en achtergelegen bos.

De ruime garage, inkomhal en grote kelderberging bevinden zich op de kelderverdieping.

Op zoek naar een ruime woning met oerdegelijke materialen in een ecologisch jasje? Zoek dan niet langer en contacteer ons:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Sint-Agatha-Rode
Prijs:Verkocht
Woon opp.:202 m²
Slaapkamers:4 (14.88 m², 13.38 m², 22.4 m², 12.74 m²)
Kelder:Ja
EPC E-peil:29,00
: Neen


Volg ons

Delen op