Oud-Heverlee - Verkocht

Kenmerken

Adres:Oud-Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:223 m²
Slaapkamers:4 (17.9 m², 17.8 m², 15.7 m², 12.5 m²)
Douchekamer:1
EPC:196,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze charmante, tijdloze woning met 4 slaapkamers is gelegen op een terrein van 14a32ca tussen Heverleebos en Meerdaalwoud, op fietsafstand van Leuven.

Wie van gezelligheid, een weldoordachte vormgeving, een gunstige EPC en een zuid-georiënteerde landschappelijke tuin droomt, kan aan deze woning niet voorbij.

In deze karaktervolle woning haal je het ganse jaar door de zon binnen in het oosten, zuiden en westen. De koude noorder- en oosterwind worden afgeschermd door handige bergzolders. Deze intelligente vormgeving en de vorig jaar vernieuwde glaspartijen in de ganse woning door inbraakwerend glas norm 1.0 plus vloerverwarming met een Viessman hoge rendementsketel op gas met warmtewisselaar, staan garant voor een gunstige EPC van 196.

De keuken met zicht op de tuin is meer dan ruim voorzien van kasten.
De dubbele garage, de bergzolders op het verdiep en de zolder onder het dak zorgen voor veel opbergruimte.

En niet te versmaden door pubers: de indeling van de leefruimtes is zo ingericht dat ze ’s avonds ongestoord naar de slaap-/ studeerkamers kunnen. En ravottende kinderen kunnen vanuit de tuin rechtstreeks de douche in, zonder sporen te laten in huis.

Achter in de tuin is nog een ruim tuinhuis, voorzien van elektriciteit. Vanuit de tuin kun je via een aparte uitgang de Sint-Joris-Weertstraat op. Veiligheid voor de kinderen gegarandeerd. En meteen een uitnodiging tot wandelen of fietsen in alle rust.

Deze woning is alleen al door zijn ligging, zijn gunstige EPC, zijn tijdloos karakter en praktische indeling een absolute aanrader.

Een huis waarin je je onmiddellijk thuis voelt.


Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Oud-Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:223 m²
Slaapkamers:4 (17.9 m², 17.8 m², 15.7 m², 12.5 m²)
Douchekamer:1
EPC:196,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op