Kessel-Lo - Verkocht

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:241 m²
Slaapkamers:3 (18.2 m², 15.5 m², 9 m²)
Kelder:Ja
EPC:208,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze instapklare halfopen bebouwing bevindt zich in een zeer gezellige woonbuurt. Ook qua mobiliteit is dit een absolute topper. Gelegen op fietsafstand van het station, Leuven centrum alsook in de onmiddellijke nabijheid van de opritten van de autostrades.

Voor de woning bevinden zich 2 parkeerplaatsen, alsook beschikt de woning over een inpandige garage waar voldoende plaats is voor zowel de auto als de fiets.

U betreedt deze bel-etage via de ruime inkomhal. Deze geeft toegang tot de inpandige garage, de berging en de goed georiënteerde tuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich de gezellige en lichtrijke leefruimte, met aansluitend het goed georiënteerde terras dat uitzicht biedt op eigen tuin. Ook de geïnstalleerde keuken biedt ditzelfde fijne uitzicht. Op deze verdieping is er ook een gastentoilet aanwezig.

Op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad (doet ook dienst als douche) en dubbele lavabo met meubel.

De woning beschikt over een zeer ruime zolder die momenteel dienst doet als opbergruimte maar eventueel ook kan omgetoverd worden tot een extra, ruime slaapkamer, mits het plaatsen van een vaste trap.

Wenst u graag een bezoek te brengen aan deze leuke ééngezinswoning? Contacteer ons dan snel:

016/40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:241 m²
Slaapkamers:3 (18.2 m², 15.5 m², 9 m²)
Kelder:Ja
EPC:208,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op