Kessel-Lo - Verkocht

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:125 m²
Slaapkamers:3 (19 m², 12 m², 20 m²)
Kelder:24 m²
EPC:160,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:26279,00KWh/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze prachtig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en een groot terras is gelegen op een verkeerstechnische toplocatie, om de hoek van het nieuwe Belle-Vue park achteraan het station van Leuven.

De gevel van deze charmante woning bleef onaangeroerd, de binnenkant werd volledig gerenoveerd van kop tot teen. Deze werken werden uitgevoerd in 2012 onder het toeziend oog van een architect. Er is veel aandacht besteed aan kwaliteit en energiezuinigheid. Zo is er gebruik gemaakt van een ventilatiesysteem D, vloerverwarming, gascondensatieketel en aluminium schrijnwerk met zonnewerend hoogrendementsglas, etc. De gehele woning is afgewerkt met exclusieve en kwaliteitsvolle materialen.

U komt binnen via een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vervolgens gaat u naar de open leefruimte. Vooraan de woning is er een gezellige zithoek met gashaard, aansluitend is er de eethoek en achteraan bevindt zich de geïnstalleerde keuken met gasfornuis. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u zicht op het ruime buitenterras van 38 m². Op de eerste verdieping bevindt zicht een badkamer met luxueuze badkuip, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Alsook zijn er 2 ruime slaapkamers op deze verdieping. Op de tweede verdieping is de master bedroom voorzien met dressing en private badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

Bent u benieuwd welk gevoel u krijgt van deze mooie woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:125 m²
Slaapkamers:3 (19 m², 12 m², 20 m²)
Kelder:24 m²
EPC:160,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:26279,00KWh/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op