Holsbeek - Verkocht

Kenmerken

Adres:Holsbeek
Prijs:Verkocht
Woon opp.:203 m²
Slaapkamers:4 (20.3 m², 10.5 m², 10.5 m², 13.55 m²)
EPC:755,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een verkeerstechnische top ligging, op een boogscheut van oprit E314, op wandelafstand van het bos, provinciaal domein, scholen, treinstation, winkels, etc.

U betreedt de woning via de inkomhal, waar er zich een gastentoilet en vestiaire bevinden. Verder op deze gelijkvloerse verdieping bevinden zich de grote leefruimte en geïnstalleerde keuken. De keuken is momenteel gesloten maar deze kan mits ingreep omgetoverd worden tot open keuken indien gewenst.

Via een 6-tal treden komt u terecht op de bovenste tussenverdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met grote inloopdouche, een enkele, grote spoelbak en wc.

Op de onderste tussenverdieping bevindt zich de 4e slaapkamer met natuurlijke lichtinval, deze kan zowel dienst doen als slaapkamer alsook als bureauruimte. Op deze verdieping bevinden zich ook een inpandige garage en berging.

Deze open bebouwing kan mits enkele kleine ingrepen/opfriswerken weer omgetoverd worden tot een hippe, hedendaagse en comfortabele woning.

De grootste troeven van deze woning zijn zowel de ligging, de onderhoudsvriendelijke tuin rondom de gehele woning, alsook de bijkomende werkplaats/garage.

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer info op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Holsbeek
Prijs:Verkocht
Woon opp.:203 m²
Slaapkamers:4 (20.3 m², 10.5 m², 10.5 m², 13.55 m²)
EPC:755,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op