Herent - Verkocht

Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Grond opp.:872 m²
Woon opp.:313 m²
Slaapkamers:4 (8.4 m², 10.8 m², 11.4 m², 9.3 m²)
Kelder:20 m²
EPC:222,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen

Algemene informatie

De boerderij van weleer maakte plaats voor een mooie en ruime gezinswoning.

Via de inkomhal met vestiaire kom je in de eerste leefruimte met directe toegang tot de bibliotheek. Deze leefruimte kan indien gewenst afgesloten worden van de 2e leefruimte. De ruime keuken met eetplaats werd recent nog gerenoveerd en heeft alle functionaliteiten voorhanden. Aansluitend aan de keuken bevinden zich nog een erg praktische bergruimte en een wasplaats, en de inpandige garage biedt plaats aan 2 wagens.

Deze woning heeft niet alleen 4 slaapkamers met ingemaakte kasten en 2 moderne badkamers, maar beschikt tevens over een mooie zolderruimte volledig afgewerkt met ingemaakte kasten.

Op de eerste verdieping bevindt zich bovendien een bureauruimte met directe aansluiting tot een erg ruime polyvalente ruimte, die ook kan dienstdoen als extra bureauruimte. Deze ruimtes zijn bovendien bruikbaar als master bedroom met aansluitende dressing. De woning is tevens onderkelderd.

Als kers op de taart biedt de volledige achtergevel zicht op de zuidwest georiënteerde tuin, waar het in alle privacy heerlijk vertoeven is.

Qua bereikbaarheid zit u hier, vlakbij de op- en afrit van de E314, op wandelafstand van het treinstation van Herent en op fietsafstand van centrum Leuven, en toch midden in het groen, alvast goed.

Ziet u uw gezin hier al tot rust komen? Contacteer ons voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Grond opp.:872 m²
Woon opp.:313 m²
Slaapkamers:4 (8.4 m², 10.8 m², 11.4 m², 9.3 m²)
Kelder:20 m²
EPC:222,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
: Neen


Volg ons

Delen op