Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:17 m²
: Neen

Algemene informatie

Dit schitterende renovatieproject 'CENTRAL PARK' past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en aan het stadspark waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Het project omvat 15 kamers met eigen sanitair, 9 kamers met gedeeld sanitair en een grote gemeenschapsruimte. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine binnentuin, die voor een oase van rust zorgt.

De per verdieping gegroepeerde entiteiten zijn met zorg voor detail afgewerkt en bieden zo een ideale en veilige leefomgeving voor uw eigen studerende kinderen of huurders. Verschillende kamers hebben hun eigen terrasje en een schitterend zicht op het stadspark van Leuven.

De residentie is voorzien van een lift en voldoet aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders.

Deze kamer is 17.30 m² groot, beschikt over een eigen badkamer en is vooraan op de vierde en hoogste verdieping gelegen. De kamer is reeds verhuurd voor academiejaar 2018-2019.

U kan ons steeds contacteren voor meer inlichtingen of een bezichtiging ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:17 m²
: Neen


Volg ons

Delen op