Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:15 m²
: Neen

Algemene informatie

! VERKOOP ONDER REGISTRATIE !

Bent u op zoek naar een prachtige investering in Leuven, dan bent u bij project ONETWENTYONE volledig aan het juiste adres. Deze residentie is een uniek kleinschalig concept waarbij de nieuwe, moderne en actieve levensstijl van studenten centraal staat. Het gebouw wordt in kwaliteitsvolle en duurzame materialen opgetrokken en biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan studenten die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende leef-en studeeromgeving.

Residentie ONETWENTYONE omvat 17 luxueuze studentenkamers die met een doordachte architectuur volledig op de noden van de student zijn afgestemd. Zo heeft iedere unit een private badkamer met douche en toilet. De grootte van de units varieert van 13 tot 18 m² waarbij enkelen met een privaat terras.

De residentie beschikt over een prachtige gemeenschappelijke keuken die volledig geëquipeerd is met hoogwaardige toestellen en individueel afsluitbare bergruimtes. Dit is de ideale ruimte om de medebewoners beter te leren kennen. Tot slot is er een ruime inpandige fietsenberging beschikbaar voor elke bewoner.

Contacteer ons voor bijkomende informatie of voor een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:15 m²
: Neen


Volg ons

Delen op