Kessel-Lo - Verkocht

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:21 m²
EPC:98,38KWh/m²/jaar
EPC E-peil:70,00
: Ja : Neen : Neen : Andere : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones

Algemene informatie

Deze lichtrijke studentenkamer is voorzien van een speelse indeling en van grote raampartijen tot op de grond. Via 2 van deze ramen krijgt u toegang tot het zeer aangename zonneterras. De kamer is ook uitgerust met meerdere praktische inmaakkasten waarin de student al zijn benodigdheden kan opbergen.

Het bed is voorzien van een uitklapsysteem. Dit zorgt ervoor dat de student meer plek heeft om het zich zo comfortabel mogelijk te maken en eventueel vrienden in alle vrijheid kan ontvangen. Het grote terras is volledig privatief. Hier kan men alleen of met vrienden de gehele dag van de zon genieten of gewoon even ontspannen tijdens het studeren. Tevens is de kamer voorzien van een privatieve badkamer, deze is uitgerust met een douche, toilet en lavabo met meubel.

De studentenkamer maakt deel uit van een studentenresidentie. Residentie “De Mes” is een leuk concept waarbij de nieuwe, moderne en actieve levensstijl van studenten centraal staat. Het gebouw werd in 2015 in kwaliteitsvolle en duurzame materialen opgetrokken. Het biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan studenten die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende leef-en studeeromgeving.

De residentie omvat 44 luxueuze studentenkamers. Er is een lift, een traphal, een studiekamer, 2 gemeenschappelijke keukens, gemeenschappelijke tuin en ondergrondse fietsenstalling aanwezig. Deze residentie heeft meerdere gemeenschappelijke ruimtes waardoor het een fijne plek is om de medebewoners beter te leren kennen!

Op wandelafstand van het station van Leuven, bushaltes, universiteiten en het centrum van de stad.

Bent u op zoek naar een goede investering in Leuven? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Contacteer ons voor bijkomende informatie of voor een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:21 m²
EPC:98,38KWh/m²/jaar
EPC E-peil:70,00
: Ja : Neen : Neen : Andere : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones


Volg ons

Delen op