Heverlee - Verkocht

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:16 m²
: Neen

Algemene informatie

Deze stijlvolle nieuwbouwresidentie met 29 studentenkamers en 11 ondergrondse autostaanplaatsen werd gebouwd in 2018.

Deze residentie is een uniek concept waarbij de nieuwe, moderne en actieve levensstijl van de studenten centraal staat. Het gebouw werd in kwaliteitsvolle en duurzame materialen opgetrokken en biedt een ongeëvenaard wooncomfort aan studenten die op zoek zijn naar een veilige en stimulerende leef- en studeeromgeving. Het energiezuinige studentengebouw is uitgerust met een warmtepomp, 26 zonnepanelen, ventilatiesysteem, groen dak, slimme meter, etc.

Iedere studentenkamer beschikt over een private badkamer met douche, toilet en lavabo met meubel. De grootte van de units varieert van 15 m² tot 17,60 m², waarvan enkelen met een privaat terras.

Deze prachtige nieuwbouw is voorzien van een lift, een traphal, ondergrondse autostaanplaatsen (mits meerprijs) en een veilige fietsenberging én beschikt over 3 gemeenschappelijke keukens die volledig geïnstalleerd zijn met hoogwaardige toestellen.

De residentie heeft meerdere gemeenschappelijke ruimtes en terrassen waardoor het een fijne plek is om de medebewoners beter te leren kennen! In de nabijheid van Heverlee en Leuven station, bushaltes, universiteiten, supermarkten, en natuurlijk het centrum van de stad.

Bent u op zoek naar een goede investering in Leuven? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Contacteer ons voor bijkomende informatie of voor een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:16 m²
: Neen


Volg ons

Delen op