Kessel-Lo - Verkocht

Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:94 m²
Slaapkamers:3 (14.50 m², 9 m², 7 m²)
Kelder:Ja
Wasplaats:3 m²
KI:€ 371
EPC:270,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze gerenoveerde woning ligt in een rustige straat aan de rand van Leuven in Kessel-Lo.

Met het centraal station, het Heuvelhofpark en supermarkten op wandelafstand is dit een zeer goede locatie voor deze frisse gezinswoning. Ook de nieuwe food market van Leuven tref je deze zomer aan om je hoek in Hal 5 van de voormalige werkplaatsen van de NMBS.

Bij het betreden van de woning kom je via de ruime hal in de leefruimte die is opgedeeld in een open keuken, eetruimte en living. De keuken is volledig geïnstalleerd met vaatwasser, keramische kookplaat, oven en dampkap. De zonnige gelijkvloerse verdieping geniet veel lichtinval door de ramen vooraan, in het dak en de grote schuiframen achteraan. Deze schuiframen geven je onmiddellijk toegang tot het zonneterras met een klein grasveldje.

Op de eerste verdieping tref je de badkamer aan met douche en bad. Hier is ook een eerste grote slaapkamer te vinden. Eén verdieping hoger tref je nog 2 slaapkamers aan onder het dak.

Het huis werd pas volledig gerenoveerd en is instapklaar. Ben jij op zoek naar een nieuwe thuis dichtbij de stad en in een bruisende buurt maar toch rustig gelegen? Contacteer ons dan snel voor een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // covas.be


Kenmerken

Adres:Kessel-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:94 m²
Slaapkamers:3 (14.50 m², 9 m², 7 m²)
Kelder:Ja
Wasplaats:3 m²
KI:€ 371
EPC:270,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op