Korbeek-Lo - Verkocht

Kenmerken

Adres:Korbeek-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2 (12.8 m², 11.75 m²)
EPC:199,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones

Algemene informatie

Deze penthouse is voorzien van alle comfort, zo is er dan ook een lift waarmee men rechtstreeks toekomt in de inkomhal van het appartement. Deze hal geeft toegang tot de nachthal alsook tot de leefruimte.

De mooie leefruimte alsook de geïnstalleerde keuken baden in het licht en geven meteen zicht op en toegang tot het zeer ruime terras. De leefruimte is voorzien van een kwaliteitsvolle parket en maatkasten. De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met toestellen van ATAG waaronder een keramische kookplaat, vaatwasser, Infra-turbo-luxe-oven, microgolfoven, koelkast en diepvriezer.

De nachthal geeft uit op 2 mooie slaapkamers, beiden uitgerust met ingebouwde maatkasten. De badkamer is voorzien van 2 lavabo’s, een inloopdouche en een apart toilet.

Eén van de grote troeven van het appartement is het grote terras van maar liefst 65 m². De perfecte oriëntatie, het aangename verzicht, de zonneluifels, het ingebouwd vijvertje, etc. Kortom, hier is het ten allen tijde heerlijk genieten.

Deze penthouse bevindt zich op de 4de verdieping van een kleine residentie. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een private en ruime kelderberging.

Gelegen op een geografische top ligging. Zo heeft men op slechts 2 minuutjes wandelafstand een supermarkt, bakker, apotheker, dokter, school, krantenwinkel, bushalte, etc. Alsook is het gelegen op fietsafstand van Leuven centrum en in de buurt van autosnelwegen.

Indien gewenst kan men (mits meerprijs) een garagebox aankopen die achteraan het appartementsgebouw gelegen is.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog voor deze schitterende opportuniteit.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer info op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Korbeek-Lo
Prijs:Verkocht
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2 (12.8 m², 11.75 m²)
EPC:199,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones


Volg ons

Delen op