Herent - Verkocht

Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Woon opp.:202 m²
Slaapkamers:4 (23 m², 10.7 m², 13.45 m², 6.6 m²)
EPC:365,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze bungalow werd in 2017-2018 volledig en kwalitatief gerenoveerd.

U betreedt de woning via een ruime inkomhal, op de linkerkant bevindt zich de was berging met doorgang naar de inpandige, ruime garage. Op de rechterkant bevindt zich een eerste zeer grote slaapkamer met zeer veel lichtinval en aanpalend terras, deze kamer kan eventueel dienst doen als ruimte voor een vrij beroep.

Via de inkomhal heeft u ook toegang tot de grote leefruimte met open, hyper geïnstalleerde keuken. Hier is koken een waar plezier, en zeker met het rechtstreekse zicht naar de tuin. De onderhoudsvriendelijke tuin rondom de woning wordt een pareltje mits hier een beetje tijd ingestoken wordt door een persoon met groene vingers.

De nachthal geeft toegang tot de masterbedroom met aanpalende dressing en badkamer, alsook een derde en vierde slaapkamer. Voor deze slaapkamers is er op de nachthal een apart toilet en tweede badkamer voorzien. Bijkomend is de woning voorzien van een grote, geïsoleerde zolderberging die toegankelijk is via een zolderluik met trap.

De voortuin met oprit werden op heden als enige nog niet heraangelegd. Dit kan naar eigen smaak nog ingevuld worden. Gezien de gehele woning zich bevindt op het gelijkvloers, is de woning voor iedereen toegankelijk.

Deze bungalow is gelegen op wandelafstand van Herent centrum en enkele grote supermarkten, alsook op een boogscheut van Leuven centrum, Gasthuisberg, Imec, Mechelen, E314, etc. Kortom een toplocatie.

Contacteer ons voor meer info en een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Herent
Prijs:Verkocht
Woon opp.:202 m²
Slaapkamers:4 (23 m², 10.7 m², 13.45 m², 6.6 m²)
EPC:365,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op