Wilsele - Verkocht

Kenmerken

Adres:Wilsele
Prijs:Verkocht
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:3 (10 m², 11 m², 17 m²)
Wasplaats:Ja
EPC:224,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:40994,00KWh/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op enkele kilometers van het centrum van Leuven waan je je op vakantie. Zo wordt je helemaal relaxed wanneer je de residentiële straat waar deze architectenwoning is gelegen, binnenrijdt. Het mooie zicht, de natuur en de rust heten je welkom...en dit op een boogscheut van de stad en belangrijke invalswegen.

Bij het bouwen van de woning in 2001 stond levenskwaliteit en het vervagen van de grens tussen binnen en buiten centraal. Na het binnenkomen in de hal met gastentoilet en vestiaire, heet de grote leefruimte je welkom. De eetkamer staat in verbinding met de gesloten, geïnstalleerde keuken en een groot schuifraam geeft je toegang tot het ruime, zuid-georiënteerde terras. Enkele treden omhoog werd een buro ingericht en enkele treden naar beneden bevind je je in de living met panoramisch zicht op de tuin. Dit is een fijne ruimte waar verschillende functies mekaar ontmoeten en die steeds overgoten is door licht.

Een centrale traphal brengt je vervolgens naar het slaapgedeelte waar de gang met ingemaakte kasten toegang verleent tot 2 grote slaapkamers (waarvan eentje gemakkelijk kan worden opgedeeld in twee kleinere), een badkamer met douche en ligbad én een wasplaats met berging. De master bedroom heeft ingebouwde kasten en toegang tot een tweede terras en de tuin.

De tuin is puur natuur en zo hoort het hier. Het aflopende perceel wordt ogenschijnlijk afgesloten door een groot tuinhuis in baksteen waar je simpelweg kan komen genieten of de perfecte werkplek/atelier/gastenverblijf van maakt. Het einde van de tuin bestaat uit een stijl aflopend stuk bos dat je uitzicht garandeert.

Ben jij op zoek naar een nieuwe thuis in een gezellige, residentiële buurt waar je kan genieten van rust en groen? Contacteer ons dan zeker.

016/40.60.20 // info@covas.be // Meer op covas.be


Kenmerken

Adres:Wilsele
Prijs:Verkocht
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:3 (10 m², 11 m², 17 m²)
Wasplaats:Ja
EPC:224,00KWh/m²/jaar
Totaal verbruik:40994,00KWh/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op