Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:215 m²
Slaapkamers:3 (15.1 m², 12.3 m², 14.6 m²)
Kelder:Ja
EPC:194,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een absolute top ligging in de onmiddellijke nabijheid van het station, Leuven centrum, winkels, scholen, etc.

Sinds de aanleg van het nieuwe park “Belle-Vue” kan met spreken van een verkeersluwe straat met voldoende parkeermogelijkheid. De straat bezit vele leuke voortuintjes, veel groen rondom alsook het speelpark voor de kinderen creëert een leuke ‘vibe’ onder de buurtbewoners.

Deze stijlvolle woning is in 2011 volledig gerenoveerd van A tot Z, met uitzondering van de authentieke voorgevel. Gezien de woning gerenoveerd werd door een architectenkoppel kan men er zeker van zijn dat er veel aandacht besteed werd aan kwalitatieve materialen, energiezuinigheid, optimale lichtinval en een leuke indeling.

Het architectenkoppel heeft beslist een nieuwe avontuur aan te gaan en hun creativiteit opnieuw de vrije loop te laten door het bouwen van een nieuwe woning, waar men nog meer mogelijkheid heeft tot het vergroten van hun architectenbureau. De verhuis zal uiterlijk plaatsvinden op 1 mei 2020.

Op heden is het gelijkvloers van deze leuke woning ingericht als architectenbureau, de bureauruimte is 45 m² groot. Er is een klein groen achtertuintje voorzien alsook een apart gastentoilet. Voorts is deze verdieping uitgerust met een fietsenberging en wasberging.

Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een apart toilet, een badkamer met douche en ligbad alsook een berging waar sanitaire aansluitingen voorzien zijn en wat dus als tweede badkamer ingericht kan worden.

Op de tweede verdieping is de gezellige leefruimte met strakke open keuken voorzien. Dankzij de grote glaspartijen baadt de leefruimte in het licht en biedt dit een supertof verzicht over de spoorwegen en het park. Ook vanop het goed georiënteerd terras kan men hier uitermate van genieten. De moderne keuken is volledig geïnstalleerd en zorgt ervoor dat koken een waar plezier wordt.

Voorts is de woning voorzien van een opbergkelder alsook van enkele comfortabele snufjes waaronder airconditioning, waterverzachter, alarm, sunscreens, vliegenramen, voldoende opbergruimte, indirecte verlichting, etc.

Indien u op zoek bent naar een schitterende woning op een toplocatie in een autoluwe zone, dan is dit beslist iets voor u! Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:215 m²
Slaapkamers:3 (15.1 m², 12.3 m², 14.6 m²)
Kelder:Ja
EPC:194,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op