Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:123 m²
Slaapkamers:3 (12.36 m², 9 m², 9 m²)
: Neen : Neen : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones

Algemene informatie

Dit stijlvolle bouwproject met 4 hoogwaardige appartementen en 1 penthouse ligt binnen de ring van Leuven en op enkele minuten wandelen van alles wat de stad te bieden heeft. Dankzij de grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag.

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking, geven een warme uitstraling aan alle ruimtes.

Dit appartement met drie slaapkamers, een ruime leefruimte en een gezellig terras - waar u kan ontspannen met de nodige privacy - is geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad. Voor de keuken en de badkamer werd gekozen voor duurzaam maatwerk in samenwerking met Grietens Concept. Het appartement heeft een ruime garagebox (box 2) achteraan op het perceel.

Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort.

Rustig wonen en toch genieten van alle troeven die de stad te bieden heeft? Dat doet u in residentie Rixvonder. Winkels, scholen, station, horeca en verschillende campussen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook voor UZ Leuven, Imec en de autosnelweg vormt Rixvonder de perfecte uitvalsbasis.

Heb je interesse in dit project, of wens je meer informatie, zoals bijvoorbeeld het lastenboek, te ontvangen? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:123 m²
Slaapkamers:3 (12.36 m², 9 m², 9 m²)
: Neen : Neen : Neen : Woongebied : Neen : Geen overstromingsgevoelig gebied : Geen afgebakende zones


Volg ons

Delen op