Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2
: Neen

Algemene informatie

Een appartement in residentie Waeyenbergh biedt dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hippe plek dat tot in de puntjes verzorgd is, én in het bruisende Leuven ligt.

Dit appartement is gelegen in gebouw A op de 2de verdieping en biedt een oppervlakte van 100 m². Het appartement beschikt over een aangename en lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken en aansluitend een terrasje. De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en de berging. In de kelderverdieping is er een privatieve kelderberging die behoort tot het appartement alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling. De aankoop van een autostaanplaats onder het gebouw is mogelijk mits meerprijs.

Het gezellige appartement is uitgerust met duurzame materialen zoals Hongaarse puntparket, een volledig uitgeruste en onderhoudsvriendelijke keuken met Siemens-toestellen en dankzij de grote raampartijen wordt maximaal wooncomfort gegarandeerd. Elk appartement biedt een interieur dat ademt en met een samensmelting van hippe designs en hoge kwaliteit krijg je een ontwerp dat niet alleen knap maar ook functioneel is.

Kortom, alles wat je nodig hebt om van je appartement een echte thuis te maken. Zowel voor eigen bewoning of als investering biedt dit appartement een uitzonderlijke opportuniteit.

Het appartement wordt verkocht onder registratierechten, de oplevering wordt voorzien in juni 2020.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be
www.vanwaeyenbergh.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:100 m²
Slaapkamers:2
: Neen


Website

Volg ons

Delen op