Leuven - Verkocht

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (13.12 m², 16.3 m²)
EPC:215,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit mooie appartement van maar liefst 100 m² is gelegen in één van de gezelligste straatjes van Leuven centrum.

U betreedt het appartement via de ruime inkomhal met ingebouwde vestiairekast. De inkomhal verbindt alle ruimtes met elkaar. Van hieruit krijgt u toegang tot de ruime leefruimte. Naast de leefruimte bevindt zich de gesloten, geïnstalleerde keuken, deze is voorzien van voldoende opbergkasten. Door de vele ramen geniet elke ruimte van een mooie lichtinval. Het mooiste zicht heeft u echter vanuit de leefruimte en keuken waar de ramen tot op de grond u laten genieten van een indrukwekkend zicht op Leuvens meest charmante winkelstraat en het M. De Layensplein.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douchecel en lavabo. Voorts is er nog een apart toilet en bergruimte.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleine residentie met slechts 4 appartementen en een handelsruimte op het gelijkvloers. Het overzichtelijke gebouw is uitgerust met een lift, die recentelijk werd vernieuwd.

Gelegen in de nabijheid van vele winkels, bushaltes, station van Leuven, Gasthuisberg, etc.

Zowel de locatie in het hart van de stad, alsook het open en ruimtelijke gevoel dat u ervaart in het appartement, maakt van dit appartement de ideale uitvalbasis voor jong en oud.

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis in de stad? Contacteer ons dan snel.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verkocht
Woon opp.:98 m²
Slaapkamers:2 (13.12 m², 16.3 m²)
EPC:215,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op