Heverlee - Verkocht

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:51 m²
Slaapkamers:1
KI:€ 638
EPC:272,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Neen : Woongebied : Neen

Algemene informatie

Dit gezellige appartement op de 3e verdieping van een kleine residentie werd in 2015 helemaal gerenoveerd. Dat dit met hart en ziel werd gedaan, zie je in elk detail. De muren en het dak werden geïsoleerd, er ligt laminaat van hoge kwaliteit, alle ramen hebben dubbele beglazing en de muren zijn mooi wit geschilderd.

Deze starterswoning werd optimaal ingedeeld. Bij het binnenkomen in de hal met vestiaire trekt de gezellige leefruimte met geïnstalleerde keuken onmiddellijk je aandacht. Door de brede dakkapel en grote raampartij komt er veel licht binnen en geniet je van een open zicht. De keuken met zijn kleurrijke tegels dragen bij tot een huiselijke sfeer.

De andere kant van de hal geeft je toegang tot de achterin gelegen slaapkamer met klein balkon. Via de slaapkamer kom je vervolgens in een mooie badkamer met bad. De authentieke blauwe tegels werden bewaard wat bijdraagt tot de charme van de woning. Aan de achterkant is een ruime berging voorzien met aansluiting voor wasmachine. De laatste deur geeft toegang tot een gastentoilet.

In het gebouw zijn maar 3 appartementen, op elke verdieping 1. Er is geen lift. De bewoners delen een achterin gelegen tuin en berging op het gelijkvloers.

Dit sfeervolle appartement is perfect als eerste woonst. Ook als investering is dit een prachtige opportuniteit gezien de mooie potentiële huuropbrengst. Klein beschrijf mogelijk.

Interesse? Aarzel niet ons te contacteren.

016/40.60.20 // info@covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verkocht
Woon opp.:51 m²
Slaapkamers:1
KI:€ 638
EPC:272,00KWh/m²/jaar
: Ja : Neen : Neen : Neen : Woongebied : Neen


Volg ons

Delen op