Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:126 m²
Slaapkamers:3 (18 m², 14 m², 13 m²)
: Neen

Algemene informatie

Vlakbij UZ Gasthuisberg, op- en afritten van autostrades, en op wandelafstand van het historische stadscentrum van Leuven bevindt zich deze nieuwbouw woning, die momenteel tot in de puntjes wordt afgewerkt. De woning werd gebouwd volgens de meest recente noden en vereisten op vlak van energie en warmterecuperatie. De volledige woning wordt verwarmd middels vloerverwarming. Zonnepanelen worden nog geplaatst.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal, apart toilet, bergruimte, met achterliggend en grenzende aan de tuin de keuken, zitplaats en leefruimte. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval doch met behoud van privacy.

Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom, een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en een tweede apart toilet. De tweede verdieping behelst nog 2 slaapkamers en een extra bergruimte.

De woning is onmiddellijk beschikbaar en zal volledig afgewerkt zijn bij intrede. De tuin en het terras, evenals de oprit, worden de komende weken afgewerkt. De huurprijs bedraagt 1.500 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, gas, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse in dit pareltje? Contacteer ons dan voor verdere informatie en/of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:126 m²
Slaapkamers:3 (18 m², 14 m², 13 m²)
: Neen


Volg ons

Delen op