Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:220 m²
Slaapkamers:4 (15 m², 11 m², 11 m², 30 m²)
Kelder:17,50 m²
EPC:93,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen

Algemene informatie

Deze woning werd recent nog volledig opgefrist en extra geïsoleerd.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een gastentoilet met lavabo, een berging met aansluitingen voor wasmachine/droogkast, een inpandige garage met elektrische poort en een grote lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken. Achteraan de woning, en grenzend aan de leefruimte, bevindt zich nog een volledig omheind tuintje met groot terras (zuidoost).

De keuken en leefruimte werden pas geschilderd, zijn voorzien van een elektrisch bediende zonnewering en tevens uitgerust met airconditioning en videofoon. Er is een grote en droge kelder.

De woning is verder verrassend ruim met op de eerste verdieping 3 grote slaapkamers, een apart toilet en 2 badkamers (1 met ligbad en 1 met douche). De 2de verdieping, die pas gerenoveerd werd, bestaat uit één grote slaapkamer met Veluxraam, verwarming en een kleine praktische bergruimte. De woning is erg energiezuinig met een EPC-label A.

De huurprijs bedraagt 1.395 euro per maand, de woning is onmiddellijk beschikbaar.

Wil jij graag wonen in deze fijne buurt, dichtbij scholen, winkels, op 1500 m van het centrum van Leuven en bovendien op een strategisch ideale locatie nabij op- en afritten van autostrades?

Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:220 m²
Slaapkamers:4 (15 m², 11 m², 11 m², 30 m²)
Kelder:17,50 m²
EPC:93,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
: Neen


Volg ons

Delen op