Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:152 m²
Slaapkamers:3 (12.50 m², 13 m², 24.50 m²)
Kelder:13 m²
EPC:93,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
EPC E-peil:54,00
: Neen

Algemene informatie

Deze rijwoning onderging in 2021 een hoogwaardige energetische totaalrenovatie en werd voorzien van alle moderne technieken en noden naar comfort en veiligheid toe (domotica, zonnepanelen, …). Bij de renovatie werden de authentieke elementen van de woning behouden, wat de woning erg veel charme geeft. Er is een perfecte bereikbaarheid zowel naar scholen, ontspanningsmogelijkheden en winkels, als naar het station en stadscentrum van Leuven toe.

Via de inkomhal kom je in de mooie en lichtrijke leefruimte. Achteraan bevindt zich de open, moderne en volledig geïnstalleerde keuken. Van hieruit heb je, via een groot schuifraam, rechtstreekse toegang tot de tot in de puntjes aangelegde tuin met 2 terrassen en robotmaaier. De tuin is ook voorzien van een nieuw tuinhuis, dat dienst kan doen als hobbyruimte. Op het gelijkvloers bevinden zich nog een wasberging en apart toilet.

De eerste verdieping bestaat uit 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. De tweede verdieping bestaat uit een master bedroom met en suite badkamer met inloopdouche, lavabo, ligbad en toilet. Alle ramen in de slaapkamers en de leefruimte zijn voorzien van elektrische en programmeerbare rolluiken. De volledige woning is voorzien van verlichtingsarmaturen met led lampen en is tevens onderkelderd.

De huurprijs bedraagt 1.750 euro per maand. De contracten voor de nutsvoorzieningen dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze. Er doet zich tevens de mogelijkheid voor om een gesloten garagebox aan de overkant van de straat bij te huren voor 100 euro per maand.

Zie jij je al thuiskomen in dit pareltje? Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:152 m²
Slaapkamers:3 (12.50 m², 13 m², 24.50 m²)
Kelder:13 m²
EPC:93,00KWh/m²/jaar
Energielabel:A
EPC E-peil:54,00
: Neen


Volg ons

Delen op