Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:3 (11.50 m², 15.50 m², 17.50 m²)
Kelder:27 m²
Douchekamer:1
: Neen

Algemene informatie

EPC is momenteel in opmaak.

Deze schitterende halfopen woning met tuin is op zoek naar nieuwe huurders. Ze is gelegen op een top locatie in een rustige straat in Kessel-Lo, op fietsafstand van het centrum van Leuven en vlakbij scholen, ontspanningsmogelijkheden, het centrum van zowel Kessel-Lo als Linden, en opritten van autostrades.

De woning werd knap gerenoveerd met oog voor veel lichtinval. Dit kenmerkt zich in de prachtige uitbouw aan de achterzijde van de woning, waar zich de leefkeuken bevindt, en van waar je directe aansluiting hebt met het terras en de diepe tuin. Op het gelijkvloers bevinden zich tevens een grote open leefruimte, apart toilet en berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping ligt een derde slaapkamer. In de kelder is er een inpandige garage, wat handig is naar het stallen van fietsen en dergelijke. Er is tevens plaats om wagens te stallen aan de zijkant van de woning.

Deze leuke woning is beschikbaar vanaf 1/11/2021 en de huurprijs bedraagt 1.250 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons voor verdere informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:3 (11.50 m², 15.50 m², 17.50 m²)
Kelder:27 m²
Douchekamer:1
: Neen


Volg ons

Delen op