Kortenberg - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Kortenberg
Prijs:Verhuurd
Grond opp.:955 m²
Woon opp.:190 m²
Slaapkamers:4 (19 m², 18 m², 17 m², 13 m²)
Kelder:24 m²
EPC:329,00KWh/m²/jaar
Energielabel:D
: Neen

Algemene informatie

Deze klassieke villa is gelegen in een residentiële wijk tussen Leuven en Brussel, met een ideale verbinding zowel naar opritten van autostrades, het centrum van Brussel en Leuven, als de omliggende industrie- en bedrijvenzones.

De woning bestaat uit een gelijkvloerse verdieping met lichtrijke leefruimte en een prachtige volle parketvloer. De keuken is halfopen en volledig geïnstalleerd. Zowel de leefruimte als de keuken geven rechtstreekse toegang tot de aangelegde tuin met gezellige terrassen. Het gelijkvloers behelst tevens een aparte bureauruimte die dienst kan doen als slaapkamer/speelkamer evenals een aansluitende badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Op de gang bevindt zich een apart gastentoilet.

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers die allen voorzien zijn van ingemaakte kasten en een aparte badkamer met zowel ligbad als douche en dubbele lavabo. In de nachthal bevindt zich nog een apart toilet. De woning is voorzien van een alarmsysteem, de ruime kelder en inpandige dubbele garage maken het plaatje compleet.

De woning is tevens omgeven door een mooi aangelegde tuin waar het in alle seizoenen heerlijk vertoeven is. Er is een robotmaaier aanwezig en jaarlijks wordt een onderhoud en snoeibeurt van de tuin voorzien door de verhuurder.

Deze villa is beschikbaar vanaf 1 april 2022 en de huurprijs bedraagt 1.750 euro per maand. Alle contracten voor de nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, gas) dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Kortenberg
Prijs:Verhuurd
Grond opp.:955 m²
Woon opp.:190 m²
Slaapkamers:4 (19 m², 18 m², 17 m², 13 m²)
Kelder:24 m²
EPC:329,00KWh/m²/jaar
Energielabel:D
: Neen


Volg ons

Delen op