Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:42 m²
Slaapkamers:1 (0 m²)
EPC:95,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze volledig vernieuwde cityloft in het prachtig gerestaureerde Hungaria gebouw geniet van een ongeziene plafondhoogte van 4,5 m die via een duurzaam conceptmeubel toestaat het slaapgedeelte in de hoogte te plaatsen. Het loft-gevoel is helemaal aanwezig door o.a. de hoge plafonds, de afwerkingswijze en de indeling. Via een doordacht architecturaal ontwerp wordt de ruimte optimaal benut. De combinatie van de hoge plafonds met de grote raampartijen zorgt voor een schitterende lichtinval.

De ligging in de hippe buurt van de Vaartkom, op wandelafstand van het station en de onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum van Leuven maken dit tot de perfecte uitvalsbasis waar comfort, luxe en rust centraal staan. Supermarkten en winkels zijn vlakbij, evenals de toegang tot de diverse autosnelwegen.

De studio is beschikbaar vanaf 01/11/2022 en kan enkel voor 1 jaar of langer gehuurd worden.

De huurprijs bedraagt 800 euro per maand + 90 euro per maand voor de gemeenschappelijke kosten en een provisie voor de verwarming. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit en internet dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

Op zoek naar een hippe leefomgeving waar het heerlijk vertoeven is? Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:42 m²
Slaapkamers:1 (0 m²)
EPC:95,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op