Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:35 m²
Slaapkamers:1
Douchekamer:1
EPC:90,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

ENKEL VOOR STUDENTEN!

Deze kleinschalige studentenwoning ligt op 5 minuten wandelen van Leuven station en de Bondgenotenlaan. Het gebouw werd in 2016 volledig gerenoveerd en beschikt over een gemeenschappelijk terras en fietsenstalling aan de achterzijde. Zeer centraal gelegen, in de onmiddellijke nabijheid van verschillende faculteiten is dit de ideale uitvalsbasis voor studenten.

Je komt binnen in een leefruimte met een ingemaakte bureau aan het raam en voldoende plaats voor een tafel met 4 stoelen. De half-open keuken is volledig geïnstalleerd met inductiekookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak en een combi-microgolfoven. Een glazen deur geeft vervolgens toegang tot de slaapkamer. Het toilet is apart en de badkamer bestaat uit een douche en wastafel.

De studio is gelegen op de eerste verdieping en is in perfecte staat. De nette, witte muren en mooie laminaat zorgen voor een verzorgd geheel. Verder is er ook een fietsenstalling aanwezig in het gebouw.

De huurprijs bedraagt 650 euro per maand. De maandelijkse kostendekking bedraagt 150 euro per maand, dit omvat alle kosten (verbruik van water, elektriciteit, verwarming, internet, brandkeuring en -verzekering, schoonmaak gemeenschappelijke delen). De studentenbelasting t.b.v. 100 euro wordt apart aangerekend.

De studio is beschikbaar vanaf 15 september 2022.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie en/of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:35 m²
Slaapkamers:1
Douchekamer:1
EPC:90,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op