Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:21 m²
Kelder:Ja
EPC:142,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Residentie Montedomus is een prachtige residentie met achteraan een overdekte fietsenstalling. De mogelijkheid doet zich ook voor om een staanplaats voor de auto te huren. Het gebouw werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.

De studio's worden bemeubeld verhuurd (enkel bed zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast). Verder beschikken de studio's over een privé badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet en een geïnstalleerde keuken. Er is aansluiting voorzien voor internet en in de kelder is een privatieve bergruimte inbegrepen.

Studio 105: 635 euro (eerste verdieping, voorzijde gebouw)

De huurprijs bedraagt 560 euro + 75 euro provisie voor het verbruik (verbruik van water, elektriciteit, verwarming, internet, brandverzekering, brandkeuring, schoonmaak van gemeenschappelijke delen). De studentenbelasting van 96 euro wordt apart aangerekend.

Op het einde van de huurovereenkomst volgt een afrekening voor het privatief verbruik van elektriciteit en verwarming. Indien er meer verbruikt wordt dan normaal dient dit te worden bijbetaald door de huurder.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:21 m²
Kelder:Ja
EPC:142,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op