Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:25 m²
Kelder:Ja
EPC:142,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Residentie Montedomus is een prachtige studentenresidentie met achteraan een overdekte fietsenstalling. De mogelijkheid doet zich ook voor om een staanplaats voor de auto te huren. Het gebouw werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.

Voor academiejaar 2018-2019 hebben we nog één studio beschikbaar, deze wordt bemeubeld verhuurd (enkel bed zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast). Verder beschikken de studio's over een eigen badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet en een geïnstalleerde keuken. Er is aansluiting voorzien voor internet en in de kelder is een privatieve bergruimte inbegrepen.

De huurprijzen variëren tussen de 560 en 580 EUR per maand (naargelang de grootte van de studio's), exclusief de maandelijkse kostendekking van 55 EUR (omvat het verbruik van water, de studentenbelasting van 95 EUR, internet, huisvuiltaks, brandverzekering, brandkeuring, schoonmaak van gemeenschappelijke delen, gebruik van kelderruimte, gebruik van fietsenstalling). Op het einde van het huurcontract volgt ook nog een afrekening voor het verbruik van elektriciteit en verwarming.

Verdieping 1
01.04 - 560 EUR per maand

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:25 m²
Kelder:Ja
EPC:142,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op