Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:36 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:116,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Vlakbij het centrum van Leuven maar in een rustige straat ligt dit mooie hoekgebouw. De nieuwbouw dateert van 2016 en u zal dan ook de eerste bewoner zijn van deze prachtige studio.

De vele ramen tot op de grond zorgen ervoor dat de gehele ruimte overgoten wordt door veel licht. Ook de mooie lichte parketvloer draagt bij tot een aangename sfeer. De open keuken is volledig geïnstalleerd en beschikt dus ook over een frigo en vaatwasser. De slaaphoek en leefruimte zijn één geheel. Er is een badkamer met douche en een berging. Ondergronds is een privatieve kelder inbegrepen.

In deze kleine residentie op een toplocatie binnen de ring van Leuven werden 5 wooneenheden gerealiseerd. Zowel de gemeenschappelijke gang als de studio is afgewerkt met hetzelfde oog voor detail. Als eerste bewoner komt u dan ook terecht in een woning die tot in de puntjes in orde is.

De onmiddellijke nabijheid van het bruisende stadscentrum en het station maakt dit voor u tot de ideale uitvalsbasis.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €20 per maand. Nutsvoorzieningen zijn zelf af te sluiten bij een leverancier naar keuze en de studio is onmiddellijk beschikbaar.

Contacteer ons voor inlichtingen of een bezichtiging.:
016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.beKenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:36 m²
Slaapkamers:1 (8 m²)
EPC:116,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op