Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:26 m²
Slaapkamers:1 (26 m²)
EPC:319,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Pal in het centrum van Leuven bevindt zich deze knappe herenwoning waar wij verschillende studentenstudio's te huur aanbieden. De Diestsestraat is werkelijk het kloppend hart van Leuven met verschillende faculteiten op wandelafstand en ontspanning en winkels vlakbij.

Er zijn 3 studio's beschikbaar op de 2e en 3e verdieping. Sommigen beschikken over een volledig aparte slaapkamer en in de andere gevallen is er een mezanine voorzien waar het bed staat. De keuken is ofwel in een aparte ruimte of bestaat uit een open en geïnstalleerde keuken in het leefgedeelte.

Elke studio heeft een mooie parketvloer, de mooie plafondhoogte die typisch is aan herenhuizen en veel ramen en lichtinval. De badkamers en keukens zijn goed voorzien en ruim. De studio's zijn bemeubeld.

De jaarlijkse kosten bedragen 660 EUR voor een volledig academiejaar en de huurprijs varieert tussen 590 EUR en 600 EUR voor de grootste eenheden.

Ben jij op zoek naar een ideale leef- en studeerplek op de beste locatie van Leuven en in een prachtig gebouw? En mag het wel iets meer zijn dan een gewoon kot?

Contacteer ons dan snel voor een bezichtiging ter plaatse!

016/40.60.20 // info@covas.be // Meer op covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:26 m²
Slaapkamers:1 (26 m²)
EPC:319,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op