Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:16 m²
EPC:140,00KWh/m²/jaar
: Neen : Neen

Algemene informatie

ENKEL VOOR STUDENTEN!

Dit schitterende project past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en aan het stadspark waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, grote ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine binnentuin, die voor een oase van rust zorgt. De residentie is voorzien van een lift, voldoet aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders.

Deze kamer ligt vooraan op de tweede verdieping en beschikt over een private badkamer met douche, lavabo en toilet. De huurprijs bedraagt 520 euro / maand en de kamer is onmiddellijk beschikbaar.

Er wordt een vaste kost van 50 euro / maand gevraagd voor de gemeenschappelijke delen, internet, schoonmaak, onderhoud tuin, brandverzekering. Een provisie van 40 euro / maand wordt gevraagd als voorschot voor de nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas en water). Hiervan volgt een afrekening op basis van het reëel verbruik. De studentenbelasting t.b.v. 100 euro wordt apart aangerekend.

Interesse? Contacteer ons dan voor verdere vragen of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:16 m²
EPC:140,00KWh/m²/jaar
: Neen : Neen


Volg ons

Delen op