Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

In Campus Vital bevindt zich deze mooie studentenkamer met eigen sanitair. Dit knappe renovatieproject ligt in centrum Leuven en vlakbij verschillende faculteiten.

Op elke verdieping van het mooie gebouw is een royale gemeenschappelijke en volledig geïnstalleerde keuken voorzien met verschillende ovens, kookplaten en vaatwasser. In deze hoekruimte bevindt zich ook een tv-hoek en salon als gemeenschappelijke ontspanningsruimte. Er is een wekelijkse afvalophaaldienst, poetsdienst en het gebouw beschikt over een overdekte fietsenstalling.

De kamer beschikt over een moderne douchekamer met toilet en lavabo. De hoge plafonds geven een gevoel van ruimtelijkheid en de hoge ramen (pvc met dubbel glas) laten veel licht binnen. De ruimte is volledig bemeubeld en beschikt over een eigen koelkast.

De huurprijs bedraagt 570 euro per maand. De jaarlijkse kostendekking is inbegrepen in de huurprijs en omvat het verbruik van water, elektriciteit, verwarming, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, brandkeuring, brandverzekering, internet. De studentenbelasting t.b.v. 98,50 euro wordt apart aangerekend. De kamer is beschikbaar vanaf 15 september 2021.

Interesse? Contacteer ons dan voor een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op