Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:15 m²
EPC:140,00KWh/m²/jaar
: Neen : Neen

Algemene informatie

Dit schitterende renovatieproject 'CENTRAL PARK' past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en aan het stadspark waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, grote ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine binnentuin, die voor een oase van rust zorgt.

De kamers zijn met zorg voor detail afgewerkt en bieden zo een ideale en veilige leefomgeving voor elke student. De residentie is voorzien van een lift, voldoet aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders.

Deze kamer is achteraan op de vierde en hoogste verdieping gelegen en beschikt over een private badkamer met douche, lavabo en toilet en een terras.

De huurprijs bedraagt 500 euro per maand. Het forfait voor de algemene kosten (gemeenschappelijk verbruik van water, elektriciteit en verwarming, internet, brandverzekering, schoonmaak gemeenschappelijke delen) bedraagt 1.090 euro voor 12 maanden. Het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming is bijkomend te betalen op basis van individuele tellers, op het einde van de huurovereenkomst volgt hier een afrekening van. De studentenbelasting t.b.v. 98,50 euro wordt apart aangerekend.

Interesse? Contacteer ons dan voor verdere vragen of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:15 m²
EPC:140,00KWh/m²/jaar
: Neen : Neen


Volg ons

Delen op