Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:35 m²
: Neen

Algemene informatie

ENKEL VOOR STUDENTEN

Op het befaamde Rector de Somerplein, in het hartje van Leuven, bevindt zich dit hoogstaande totaalrenovatie-project met zowel kamers met eigen sanitair als studio’s.

Als student zal je je hier onmiddellijk thuis voelen! Middenin het bruisende stadscentrum ben je vlakbij faculteiten, eetgelegenheden en winkels. Onder het Rector de Somerplein ligt een fietsenstalling die door de studenten gebruikt kan worden, deze is bewaakt én gratis.

De studio's worden bemeubeld verhuurd (bed frame van 140 cm - zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast). Op de 3de verdieping ligt de gemeenschappelijke keuken en zitruimte.

Studio 01.04 (€630) - studio 3 (35 m²)

Bovenop de huurprijs wordt er een provisie van 30 euro gevraagd voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming alsook een provisie van 25 euro voor de vaste kosten (schoonmaak gemeenschappelijke delen, brandkeuring en -verzekering, internet).

Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming, iedere unit beschikt over individuele tellers. De studentenbelasting t.b.v. 98 euro wordt apart aangerekend.

Interesse? Contacteer ons dan snel voor een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:35 m²
: Neen


Volg ons

Delen op