Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
: Neen

Algemene informatie

Op het befaamde Rector de Somerplein in het hartje van Leuven bevindt zich dit hoogstaande totaalrenovatie-project met zowel kamers met eigen sanitair als studio’s.

Als student zal je je hier onmiddellijk thuis voelen! Middenin het bruisende stadscentrum ben je vlakbij faculteiten, eetgelegenheden en winkels. De verbouwingen aan het gebouw bevinden zich momenteel in eindfase, waardoor de kamers en studio’s beschikbaar zijn vanaf 1 oktober 2019.

Zowel de kamers als de studio's worden bemeubeld verhuurd (bed frame - 140 cm voor de studio's, 90 cm voor de kamers - zonder matras, bureau, bureaustoel, kleerkast, koelkast). Op de 3de verdieping ligt de gemeenschappelijke keuken en zitruimte.

In de huurprijs van 550 euro zit een provisie van 30 euro inbegrepen voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en verwarming alsook een provisie van 25 euro voor de vaste kosten (schoonmaak gemeenschappelijke delen, brandkeuring en -verzekering, internet). De studentenbelasting t.b.v. 96 euro wordt apart aangerekend. Op het einde van de huurovereenkomst volgt er een afrekening voor het verbruik, iedere unit beschikt over individuele tellers.

Onder het Rector de Somerplein ligt een fietsenstalling die door de studenten gebruikt kan worden, deze is bewaakt én gratis.

Kamer 2: 495 euro - 18 m²
Kamer 6: 480 euro - 17 m²
Kamer 7: 480 euro - 16 m²

Interesse? Contacteer ons voor een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
: Neen


Volg ons

Delen op