Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

In dit recent van top tot teen gerenoveerde gebouw 'CAMPUS VITAL' bevindt zich deze mooie studentenkamer met eigen sanitair. Dit knappe renovatieproject ligt in centrum Leuven en vlakbij verschillende faculteiten.

De kamer beschikt over een moderne douchekamer met toilet en lavabo. De hoge plafonds geven een gevoel van ruimtelijkheid en de hoge ramen (pvc met dubbel glas) laten veel licht binnen. De ruimte is volledig bemeubeld en beschikt over een eigen koelkast.

Op elke verdieping van het mooie gebouw is een royale gemeenschappelijke en volledig geïnstalleerde keuken voorzien met verschillende ovens, kookplaten en vaatwasser. In deze hoekruimte bevindt zich ook een tv-hoek en salon als gemeenschappelijke ontspanningsruimte. Er is een wekelijkse afval ophalingsdienst, poetsdienst en het gebouw beschikt over een overdekte fietsenstalling.

De huurprijs bedraagt 565 euro per maand. De jaarlijkse kostendekking is inbegrepen in de huurprijs en omvat het verbruik van water, elektriciteit, verwarming, onderhoud van de gemeenschappelijke delen, brandkeuring, brandverzekering, internet.
De studentenbelasting t.b.v. 96 euro wordt apart aangerekend.

De kamer is beschikbaar vanaf 15 september 2019 en er wordt met jaarcontracten gewerkt.

Interesse? Contacteer ons dan voor een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:18 m²
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op