Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:13 m²
: Neen

Algemene informatie

- ENKEL VOOR STUDENTEN -

Achter deze charmante gevel treft u een mooie studentenresidentie aan waar we nog één studentenkamer met eigen sanitair verhuren voor komend academiejaar.

De eenheden zijn ruim en licht door de hoge plafonds en vele ramen. Elke studentenkamer heeft een mooie houten vloer en werd volledig bemeubeld. Op het gelijkvloers tref je een sfeervolle gemeenschappelijke keuken met achterliggend een gemeenschappelijk te gebruiken tuin aan. Op de -1 kunnen de studenten ontspannen en genieten in de mini home cinema.

Kamer 202: 495 EUR per maand

De jaarlijkse kostendekking bedraagt 890 EUR en omvat het verbruik van water, internet (één aansluiting), opkuis gemeenschappelijke delen, brandkeuring en brandverzekering, huisvuiltaks, studentenbelasting.

Het privatief verbruik van elektriciteit en verwarming is niet inbegrepen in deze kost. Op het einde van het huurcontract zal hiervan een afrekening volgen.

Zowel de ligging als de mooie ruimtes en afwerking maken van dit gebouw het perfecte studentenonderkomen. Interesse? Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een bezichtiging.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:13 m²
: Neen


Volg ons

Delen op