Heverlee - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:15 m²
: Neen

Algemene informatie

Deze stijlvolle nieuwbouwresidentie met 29 studentenkamers werd gebouwd in 2018. Het gebouw is voorzien van een lift, ondergrondse autostaanplaatsen en een veilige fietsenberging.

De residentie heeft meerdere gemeenschappelijke keukens en terrassen waardoor het een fijne plek is om de medebewoners beter te leren kennen! In de nabijheid van Heverlee station, bushaltes, universiteiten, supermarkten en natuurlijk het centrum van de stad.

Iedere studentenkamer beschikt standaard over een private badkamer met douche, toilet en lavabo met meubel.

Deze onderhoudsvriendelijke studentenkamers worden bemeubeld verhuurd. Dit omvat: bed (zonder matras), kleerkast, bureau, bureaustoel, led-lichtarmaturen, vliegenraam en gordijnen.

De huurprijs bedraagt 465 euro per maand. Hier bovenop komt een provisie van de maandelijkse kostendekking t.b.v. 60 euro. Dit omvat: privatief verbruik van water, verwarming en elektriciteit alsook het onderhoud en verbruik van de gemeenschappelijke delen, brandverzekering, afvalcontainer en syndicus. Verbruik van internet dient apart te worden bijbetaald alsook de jaarlijkse studentenbelasting t.b.v. 96 euro wordt apart aangerekend.

Interesse? Contacteer ons voor bijkomende informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Heverlee
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:15 m²
: Neen


Volg ons

Delen op