Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:4 (14 m², 16 m², 13 m², 13 m²)
Kelder:Ja
EPC:243,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze gezellige en knap gerenoveerde stadswoning met 4 slaapkamers is op zoek naar leuke huurders.

De woning bestaat op het gelijkvloers uit een mooie leefruimte met open keuken die aansluiting biedt aan de heerlijke zuidwest georiënteerde stadstuin. Achteraan het perceel bevindt zich nog een erg ruime tuinberging, waar fietsen kunnen worden gestald. Via het achterliggende steegje heb je directe toegang tot deze tuinberging. De moderne badkamer bevindt zich ook op het gelijkvloers, evenals bevindt zich hier nog een apart toilet en de toegang tot de kelder.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom en de 2e slaapkamer die momenteel dienst doet als dressing/bureau. Van hieruit bereik je de tweede verdieping met nog 2 slaapkamers. De woning werd de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en werd tevens uitgerust met zonnepanelen.

Ben je op zoek naar een leuke, energiezuinige gezinswoning in de stad, maar toch op een rustige en groene locatie? Met een ligging midden in het stadscentrum maar toch met ruime parkeergelegenheid voor de deur, met de tuinbouwschool als jouw overburen en de onmiddellijke bereikbaarheid van op- en afritten, is deze locatie alvast ideaal.

De woning wordt verhuurd aan 1.490 euro per maand en is beschikbaar vanaf 1 juli.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie en/of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:140 m²
Slaapkamers:4 (14 m², 16 m², 13 m², 13 m²)
Kelder:Ja
EPC:243,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op