Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:45 m²
Slaapkamers:1 (10 m²)
EPC:278,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op de vijfde verdieping van dit gebouw, gelegen in het centrum van Leuven, bevindt zicht dit gezellige appartement. Het is beschikbaar vanaf 1 september 2020, de verhuurder verkiest een huurovereenkomst voor 3 jaar of langer.

De lift brengt je helemaal naar de hoogste verdieping. Bij het binnenkomen in de hal tref je een gastentoilet aan. Wanneer je verder doorloopt, kom je onmiddellijk in de lichte woonkamer op laminaat. De grote ramen geven je een voorproefje van wat je buiten te wachten staat... Een prachtig zicht over de stad en een royaal privé terras van maar liefst 80 m².

De open keuken beschikt over een keramische kookplaat, aanrecht, dampkap en voldoende opslagplaats. Er is verder nog een slaapkamer met groot raam en eveneens op laminaat. De aangesloten badkamer beschikt over een douche en lavabo.

Je fiets kan je kwijt in de gemeenschappelijke kelder. De huurprijs bedraagt 780 euro per maand. Voor het privatief verbruik van water en verwarming en voor de gemeenschappelijke kosten betaal je een provisie van 100 euro per maand. Contracten voor elektriciteit en internet zijn zelf af te sluiten bij maatschappij naar keuze.

Ben jij op zoek naar een stek in het hart van Leuven, maar toch gemakkelijk bereikbaar? Kan een mooi zicht en de rust van een penthouse jou wel bekoren? Contacteer ons dan snel.

016/40.60.20 // info@covas.be // www. covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:45 m²
Slaapkamers:1 (10 m²)
EPC:278,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op