Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:117 m²
Slaapkamers:1 (14 m²)
Kelder:Ja
EPC:189,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Deze volledig bemeubelde penthouse bevindt zich op een heel rustige doch zeer centrale ligging in het historische stadscentrum van Leuven. Gelegen op een boogscheut van winkels, restaurants en diverse ontspanningsmogelijkheden maakt dit appartement tot uw perfecte uitvalsbasis.

Door de vele raampartijen baadt dit appartement in het natuurlijk licht. De twee aanwezige ruime terrassen zorgen ervoor dat u permanent kunt genieten van de zon. Deze zijn tevens voorzien van design meubilair én jacuzzi!

De slaapkamer met open badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche én bad. De open keuken is volledig geïnstalleerd en natuurlijk ontbreekt luxe en comfort hier niet.

De huurprijs bedraagt €1650 per maand inclusief €300 voor het meubilair, alsook de gemeenschappelijke kosten zijn hier inbegrepen. Voor internet en het poetsen van de private delen (2 maal per maand) betaalt men €150 per maand.

Bent u op zoek naar luxe en rust in het hartje van Leuven? Dan is dit appartement beslist iets voor u! Laat vooral de foto’s voor zich spreken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:117 m²
Slaapkamers:1 (14 m²)
Kelder:Ja
EPC:189,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op