Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:41 m²
Slaapkamers:1 (10 m²)
EPC:278,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op de vijfde verdieping van een gebouw gelegen in het centrum van Leuven, bevindt zicht dit gezellige appartement.

De lift brengt je helemaal naar de hoogste verdieping. Bij het binnenkomen in de hal tref je een gastentoilet aan. Wanneer je verder doorloopt, kom je onmiddellijk in de lichte woonkamer op laminaat. De grote ramen geven je een voorproefje van wat je buiten te wachten staat... Een prachtig zicht over de stad en een royaal privé terras van maar liefst 80m2. Wanneer de zon schijnt, ben je hier zeker dat jij er van kan genieten.

De open keuken beschikt over een keramische kookplaat, aanrecht, dampkap en voldoende opslagplaats. Er is verder nog een slaapkamer met groot raam en eveneens op laminaat. De aangesloten badkamer beschikt over een douche en lavabo.

Je fiets kan je kwijt in de gemeenschappelijke kelder. De huurprijs bedraagt 780 EUR. Voor water, verwarming en gemeenschappelijke kosten betaal je een provisie van 100 EUR per maand. Contracten voor elektriciteit, internet en TV zijn zelf af te sluiten met een maatschappij naar keuze.

Ben jij op zoek naar een stek in het hart van Leuven maar toch gemakkelijk bereikbaar en kan een mooi zicht en de rust van een penthouse je wel bekoren? Contacteer ons dan snel.

016/40.60.20 // info@covas.be // Meer op covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:41 m²
Slaapkamers:1 (10 m²)
EPC:278,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op