Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:150 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 10 m²)
Kelder:Ja
EPC:115,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen

Algemene informatie

Deze bemeubelde loft ligt op de 7de verdieping van de Hungaria building aan de Vaartkom en is op zoek naar nieuwe huurders. De oude industriële zone rond de Vaart is in volledige metamorfose. De oude fabrieksgebouwen worden gerenoveerd en gevuld met moderne woonlofts, winkels en kantoren.

Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met open en hyper geïnstalleerde keuken met wijnfrigo e.d. Aansluitend bevindt zich het perfect georiënteerde terras. Naast de keuken ligt een berging met wasmachine/droogkast en opslagruimte. Slaapkamer 1 is momenteel ingericht als logeerkamer. De tweede slaapkamer heeft enerzijds rechtstreekse toegang tot de design badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Anderzijds is deze master bedroom geannexeerd met slaapkamer 3 die is ingericht als dressing. Op de gang bevindt zich een apart toilet.

Bij het betreden van het appartement valt onmiddellijk de prachtige lichtinval op. Het werd bovendien tot in de puntjes en met erg veel smaak ingericht met design meubels en verlichtingsarmaturen. Het wordt volledig bemeubeld verhuurd zoals te zien is op de foto’s.

De huurprijs bedraagt 1.750 euro per maand. De contracten voor de nutsvoorzieningen dient de huurder zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze. De provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt 100 euro per maand.

Een ondergrondse kelderberging is inbegrepen. Optioneel kan er een ondergrondse parkingplaats worden bij gehuurd voor 100 euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2022.

Interesse? Contacteer ons dan voor meer informatie en/of een bezichtiging.

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:150 m²
Slaapkamers:2 (13 m², 10 m²)
Kelder:Ja
EPC:115,00KWh/m²/jaar
Energielabel:B
: Neen


Volg ons

Delen op