Leuven - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:96 m²
Slaapkamers:1 (10.2 m²)
: Neen

Algemene informatie

Het EPC is momenteel in opmaak.

Op de 7e verdieping van de befaamde Hungaria-toren bevindt zich dit uniek en prachtig afgewerkt 1-slaapkamerappartement. Het appartement betreden doe je in stijl via een prachtige private walk-in (overdekte overloop) van aan de lift tot aan je voordeur.

Bij het binnenkomen word je onmiddellijk overvallen door de prachtige lichtinval door de vele raampartijen en het unieke zicht. De keuken is hyper geïnstalleerd, net als de badkamer die zowel een losstaand design ligbad heeft, als een regendouche. De hoge plafonds, de luxe-afwerking van het appartement, de keramische parket (met vloerverwarming) maakt de loft-sfeer compleet en doet je hier wegdromen. Het appartement beschikt tevens over een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Met een open terras van 15 m², aanpalend aan de leefruimte, kan je hier ook buiten genieten van de zon en een prachtig zicht over de Kesselse Bergen en de Vaart. Een 2e overdekt terras van 70 m² met zicht op de binnentuin maakt het plaatje compleet.

De huurprijs bedraagt 1.100 euro per maand, de gemeenschappelijke kosten bedragen 110 euro per maand. De contracten voor het verbruik van water, elektriciteit, verwarming en internet zijn door de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

De mogelijkheid doet zich voor om een grote ondergrondse en afgesloten parkeergarage (box P109) te huren aan 150 euro per maand.

Op zoek naar een exclusief loft-appartement met een uniek zicht om te wonen? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie of een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Leuven
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:96 m²
Slaapkamers:1 (10.2 m²)
: Neen


Volg ons

Delen op