Lubbeek - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Lubbeek
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:171 m²
Slaapkamers:3 (20.3 m², 22.94 m², 33.12 m²)
EPC:115,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Dit prachtig appartement bevindt zich boven het rustig gelegen landhuis te Lubbeek. Vanop het grote, overdekte terras geniet u van een adembenemend zicht over de velden.

Het appartement bestaat uit een grote leefruimte waar men steeds de connectie heeft met zowel de natuur, als het goed georiënteerde terras, alsook de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek.

Alsook bevinden zich op de eerste verdieping 2 zeer ruime slaapkamers, een grote berging, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche.

De zolderverdieping bestaat uit een mezzanine die uiterst geschikt is om in te richten als bureauruimte, alsook bevindt zich hier de 3de slaapkamer met dressing.

Het appartement is te betreden via de privatieve zij-ingang van de hoeve. Indien u graag in de tuin vertoefd wordt een deel van de tuin privatief gemaakt. Tevens behoren er ook nog een tuinberging en 2 autostaanplaatsen tot het appartement.

Alle verbruik is privatief. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Indien u houdt van rust en privacy, maar toch dichtbij belangrijke invalswegen en de E40 wenst te wonen, aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse.

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Lubbeek
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:171 m²
Slaapkamers:3 (20.3 m², 22.94 m², 33.12 m²)
EPC:115,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op