Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:109 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
EPC:71,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust

Het appartement met nummering 4.2 van ± 109 m² is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft een hoogwaardige afwerking. Het beschikt over een ruime leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken en aansluitend een keukenberging/wasplaats. Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer met een grote inloopdouche.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het gemeenschappelijk verbruik van water, het privatief verbruik van gas, het onderhoud van de tuin en de container. De contracten voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en internet zijn door de huurder zelf af te sluiten.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15/03/2022.

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:109 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
EPC:71,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op