Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:153 m²
Slaapkamers:3 (0 m², 0 m², 0 m²)
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het appartement met nummering 4.6 van ± 153 m², gelegen op de 1ste en 2de verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. Het appartement beschikt op de 1ste verdieping over een inkomhal, een lichtrijke woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken en een berging. Verder ligt er ook een bureau, een apart toilet en een eerste slaapkamer met aansluitend een badkamer. Het nachtgedeelte is te bereiken via een trap en bestaat uit twee slaapkamers, een dressing, een apart toilet en een badkamer.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het gemeenschappelijk verbruik van water, het privatief verbruik van gas, het onderhoud van de tuin en de container. De contracten voor het privatief verbruik van water, elektriciteit en internet zijn door de huurder zelf af te sluiten.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016 40 60 20 // info@covas.be // www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:153 m²
Slaapkamers:3 (0 m², 0 m², 0 m²)
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op