Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:120 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
Wasplaats:Ja
EPC:71,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het appartement met nummering 4.2 van ± 120 m², gelegen op de eerste en tweede verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. Het heeft een volledig uitgeruste open keuken met aansluitend een keukenberging/wasplaats. Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer met een grote inloopdouche.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het privatief verbruik van gas (verwarming en warm water), elektriciteit in de gemeenschappelijke delen, de afvalcontainer en het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en de tuin. De kosten voor elektriciteit, Tv, internet, ... zijn individueel.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:120 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
Wasplaats:Ja
EPC:71,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op