Linden - Verhuurd

Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:103 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen

Algemene informatie

Gelegen op een privédomein, is de boerderij "Kasteelhoeve de Beauffort" volledig gerestaureerd met de hoogste standaarden van esthetiek en kwaliteit, maar heeft zijn ziel van weleer behouden. De bosrijke omgeving zorgt voor een echte oase van rust.

Het appartement met nummering 3.3 van ± 103 m², gelegen op de 1ste en 2de verdieping, heeft een hoogwaardige afwerking. Het appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer, een volledig uitgeruste gesloten keuken, een keukenberging/wasplaats en een apart toilet. Het nachtgedeelte is te bereiken via een trap en bestaat uit twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer.

Verder is het appartement voorzien van op maat gemaakte gordijnen, voldoende inmaakkasten en design verlichtingsarmaturen. Alsook is er private parking voor de bewoners van de hoeve.

Op slechts een paar minuten van Leuven, niet ver van de hoofdwegen, ligt deze onmiskenbare troef van Linden.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2019.

Maandelijks wordt er een provisie gevraagd van 75 EUR voor het verbruik van water, de container en het onderhoud van de tuin. Kosten voor verwarming, elektriciteit, Tv, internet, ... zijn apart.

Contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging:

016/40.60.20 // info@covas.be // meer op www.covas.be


Kenmerken

Adres:Linden
Prijs:Verhuurd
Woon opp.:103 m²
Slaapkamers:2 (0 m², 0 m²)
EPC:129,00KWh/m²/jaar
: Neen


Volg ons

Delen op